Fransjepan vindt voor elk hospitality vraagstuk een passende oplossing.


Met een betrouwbaar en gedisciplineerd team, persoonlijke aandacht en boordevol passie staan we in voor een uitstekende smaak en uitmuntende service. Wij doen er alles aan om onze gasten te laten genieten in een sfeervolle ambiance waar de beleving centraal staat. Gegarandeerd dat je gasten nog lang zullen nagenieten! Frans van Leeuwerden is FRANSJEPAN begonnen vanuit zijn passie voor koken en het helpen van ondernemers in de steeds maar groeiende branche die hospitality heet. Boordevol vakkennis over hoogstaande service en ultieme smaakbeleving weet hij elk bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Geen uitdaging is te groot!

Medio juni openen we ons eigen restaurant op de Boschstraat 23 te Breda. Voor ons gepassioneerde team zijn we nog op zoek naar verschillende medewerkers voor de keuken en bediening. Solliciteer hier!

Bel of mail ons voor meer informatie over ons nieuw te openen restaurant, we helpen je graag!


SERVICE

FRANSJEPAN ondersteunt ondernemers in de steeds maar groeiende sector, die hospitality heet. Wij helpen bij het invullen van personeelsuren, bijvoorbeeld bij personeelstekort of reorganisatie. Daarnaast geeft FRANSJEPAN advies en training aan ondernemers om het maximale uit het personeel en het bedrijf te halen. Met zijn aanstekelijke FRANSJEPAN aanpak, weten we de teamspirit in vuur en vlam te zetten. Resultaat: een uitmuntende service door een gepassioneerd team!

SMAAK

Met oneindig veel passie voor smaak, weten we aan ieder gerecht een unieke Fransjepan-twist te geven. Van klassieke foie gras, maken we een modern feestje voor fijnproevers, simpele bitterballen toveren we om in balls with a bite. Van onze catering op maat mag je het beste verwachten. Wil je je lief verrassen met een bijzonder diner? Geniet dan van private dining in het comfort van jouw eigen huis. FRANSJEPAN presenteert met zijn onaflatende creativiteit voor iedere situatie een knallend kwaliteitsmenu.