Oneindig veel passie voor service.

PERSONEEL

FRANSJEPAN biedt personele ondersteuning in de breedste zin van het woord. Seizoensdrukte? Ziekteverzuim? Reorganisatie?  Openstaande vacature? Wij helpen je snel aan een geschikte bar-, bedienings- of keukenmedewerker, die een vacatureplek tijdelijk en professioneel invult. Met ons multidisciplinaire team kunnen wij elke positie invullen. Voor kortere of langere periodes. Dat geeft jou de tijd om de meest geschikte kandidaat voor een openstaande vacature te vinden.

Een ander voorbeeld: Jouw onderneming wordt gevraagd voor een catering, maar je hebt niet het juiste of voldoende personeel in huis om dit succesvol uit te voeren. FRANSJEPAN kruipt graag in uw huid, om de catering te ondersteunen of uit te voeren comform jouw bedrijfsfilosofie, catering concept en kwaliteitseisen. Bel of mail ons gerust, zodat we samen opzoek gaan naar een oplossing!

COACHING & TRAINING

Personeelskosten en food kosten zijn de grootste variable van elke hospitality onderneming. “Hoe kan het dat mijn restaurant elke avond vol zit, maar we weinig winst maken?’ Door operationeel samen te werken (training on the job) bouwen we met het team samen aan een vertrouwensband. FRANSJEPAN analyseert waar er meer winst valt te behalen, door bijvoorbeeld de inkoopkosten te reduceren en de juiste mensen op de juiste positie in te plannen. Hij motiveert en ispireert om talent naar boven te halen.

Neem contact met ons op voor het bespreken van de trainings en coachingsmogelijkheden.